lepak dengan gegemokkks!

yayyy, Eira Jengkel belanje aku makan kat luar!

sebenarnye dia nak belanje aku makan Tutti Frutti at the first place,
tapiiiiii, tetibe satu hari tuh dia tanye aku..

"Akak nak makan johnny's ke Tutti Frutti? ke Mcd? ke KFC?"

Orang banyak duit kannn, boleh lah nak offer aku macam-macam! hehe
so, lepas dah puas kitorang terjerit-jerit bergaduh sebab nak pilih tempat,
akhirnyeeeee
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
V

nak sangat akak pilih kan Eira?
so, inilah selera akak, Ice Room :)

so Eira, thank youuuu belanje akak makan,
kenyang gile kottt time tuhhh
jangan lupe yang second round punye okay? HAHA

with love,
Ashida Md Anuar Yang Comel :)

2 comments:

eira:) said...

haha, ingatkan akak letak gambar banyak2. baru nak tengok gambar eira berangan guna camera tuhh. hahaha.

eira:) said...
This comment has been removed by the author.
 
COPYRIGHT@ASHIDAMDANUAR