najiy yang gile!

sebenarnye, dia dah banyak kali ajak aku keluar
dan dah banyak kali jugak aku tolak..
sorry lah ye najiyyyyy :)

tapi hari nih aku nak tunaikan janji aku lah kat kau kan..
tapi sedih, planning kite tak menjadi
bowling pon entah kemane!
tapiiiiiii, thanx lah belanje aku tengok Adnan Sempit 2!
Nak menangis aku tahan gelakkkkk!

pilih lagu indon keeee? HAHA

sempat lah jugak cari loket huruf A, should be S tapi dah takde stok!

lunch timeeeee :)

kesian kau kannnnn!
dah biase bawak auto, kene plak bawak kancil aku yang manual tuh!
dahla kancil, manual, lembap pulak tuhhh
maaf sekali lagi yeeee =,="

lepas tengok wayang najiy ajak lepak city park!
haaa, tengok gambar ape yang najiy amekkkk!





muke aku mintak kaki


anak dara sape tuh kau amek najiyyy?


nihh pon najiy amekkk!

haaa, sebenarnye kitorang terdengar perbualan pasangan pengantin nih dengan pak guard yang jage tempat nih...
wehhh, kejadah ape dowh tempat nih tak boleh amek gambar untuk gambar perkahwinan???
kesian kotttt, dyorang dah pakai cun-cun, make up tebal-tebal!
sekali kena halau dengan pak guard!
serius tak patot!
budak-budak main basikal kat sini pon habis kene halau jugak dengan pak guard!
sumpah aku tak paham!
bukan ke nih tempat awam?
dyorang bukan buat benda jahat ponnnnnn >_<

kitorang siap bace bende nih lagi!
takde pon "Dilarang bergambar bagi mereka yang memakai baju pengantin!"
LOL!



RANDY PANGALILA! haha

sumpah time nih muke aku teroksssss gileeeeeee!
berpelohhhhhhhhh!

lepas tuh, akak aku call suruh pegi amek dia kat tengah jalan sebab kereta dia tak boleh start tetibeeee!
lepas tuh temperature naek mendadakkkk!

Najiy, thanksss for everything tauuu!
Nanti kite lepakkkkking lagi :)
ade satu ayat dia yang buat aku ingat sampai bila-bila

"sekali sayang selamanya sayang. Sebab tu aku tak sayang kau! haha!"

ayat dia nih buat aku fikir, jangan sesenang nak sayang orang!
sekali kau dah sayang, haaaaaaa, sampai tua nanti pon belum tentu kau boleh lupe!

*ok, aku tak study satu ape pon! padahal assignment dah berderet nih wehhhhhh!


SEGMEN : Jom Blogwalking + Follow

best kan blogging neyhhhh?
macam-macam boleh buat!
and salah satu nye join bende-bende macam nih..

just, kalau baik niat kau, baiklah jadiknye,
kalau tak elok niat kau,
sendiri mau ingat lahhhh

*untuk maklumat lanjut, klik banner nih okehhhhhhh!

tagged : Janna and Nurul Alisya


a day without you

dah berape kali dah cancel nih, 
aku pon tak paham ape sebenarnye yang jadik
nak kate aku yang tak paham bahase, aku setuju je ape yang dia cakap
tapi kalau dah 3-4 kali janji habes semua eh cancel, 
lembu yang nak kene sembelih pon boleh hilang nervous tau takkkk!
akibat ke'tension'an yang melande ni lah mendorong aku membeli bende nihhh
|
|
|
|
|
|
\/

sumpah kali pertame beli kasut kaler nihhhh

ok, bukan ini yang aku nak cerita sebenarnyeeee!
kalau aku cakap aku desperate, mesti ade yang cakap aku nih tak tau malu!

ok, bukan pasal nih jugak aku nak cakap!
aku sebenarnyeeee kannnn...sebenarnyeeee kan...akuuuuu..
hurmmmmm...
when I saw you had a girlfriend, I felt that I was dying!
but I know, she was not the real one to you.
because I am the one that should be in your life
BUT...
there was something between us which I can't find out what it is
why do I insist with you?

To be honest, 
I don't want to keep being the girl that keeps crying about the same things
I'm tired of trying
And you know what?
YOU REALLY HURT ME

why can't everything just work out?
deep from my heart
I wishhh.............
I...
could...
FORGET YOU.


frustrated

aku bukak facebook, bace status annoying kau!
aku bukak twitter, bace tweet annoying kau!

so, say NO to these!!


and that's why i create my other site of Ashida Md Anuar :)

sem baru, semangat baru =)

**entry takde gambar**

ok, baru dua hari start kuliyah, aku teros balekkkkk rumah!
honestly, aku tension kat sane!
dengan staff UIA, dengan students UIA, everything pasal UIA semua buat aku tension!
aku daftar 7 subjek, 18.5 credit hour :)

  • Management Accounting Fundamentals
  • Business Mathematics
  • Principles of Macroeconomics
  • Foundation of Islamic Economics
  • Information Technology
  • Foundation of Islamic Finance
  • Study Circle 2


mase aku daftar subjek2 nih dulu, semua lecturer ok je, tapi sekarang SEMUA bertukar!!!
sorang dari Syria, sorang dari Afrika.

yang dari Afrika tuh sumpah lah buat aku gelak dalam kelas. Mana taknyeeee, aku mengutok slank Afrika dia tuh! Padan muka kalau kau gagal subject Maths shidaaaaaa! Mengutok jer kerja kau! Nak tau beza slank Afrika dengan Malaysia? meh sini aku listkannn.

question = quecen
equation = equecen
first = forst
assume = azzume
intercept = intensef
come = kom
around = aran

so, kalau lepas nih slank english aku hancussss, semua sebab lecturer kesayangan aku nih :)

ok, tuh subject Business Mathematics! Ni pulak subject Information Technology! Perghhhh, kelas aku bapak jauhhhhhhhhhhhhhhhh dari hostel! aku kalau boleh nak rakam perjalanan kitorang pastu nak upload kat fesbuk! nak buktikan betape jauhnye kelas aku! sampai je kelas kompem berpeluhhhhhhhh! lepas habis kelas tuh, aku ade 10 minit je untuk berlari berkejaran ke econs department! ah, gerammmmmmmmmmm! Last-last aku naik teksi! aku kan memang anak orang kaye! >_<

ok dah, tamat sudah segala-gala yang nak aku muntahkan! now heading to Muar Johor! ade wedding sepupu :)

Contest I Love Being Awesome

hari yang sangat awesome hari nih!
sebab dapat spend time dengan ekha mok-mok!
and tetengah blogwalking tadi terjumpe pulak contest nih!
"Contest I Love Being Awesome!"
Perghhhh! Lagi lahhhhh AWESOMEEEEEEE :)

* untuk keterangan yang lebih mendalam, sila lah klik banner di atas.

Hadiah menarik menanti korang!

tempat pertama : wang tunai + t-shirt
tempat kedua : wang tunai
tempat ketiga : wang tunai

*hanya TIGA pemenang yang akan dipilih*

soooooo guysssss, jom join jommmmm!
korang kan AWESOME!

hesitate


aku sekarang macam diluah mati emak, ditelan mati bapak!

kalau aku terima, ibarat aku men'sengsara'kan hidup aku di mase tua,
but kalau aku tolak, ibarat aku sedang merancang untuk menjadikan hidup aku sangat sia-sia!

#shitttttttttttttttt! demmmit!


 
COPYRIGHT@ASHIDAMDANUAR