Candid Photo Giveaway

ok, straight to the point lah ye :)
time cuti-cuti tak buat ape nih, blogging lah kerja aku, 
so, nampak GA nih!
mestilah nak join

*untuk maklumat lanjut boleh klik banner kat atas nih ok?

salah satu syaratnye, kene letak gambar candid paling sweet, so aku pertaruhkan gambar nih :)


*mencuba nasib :)

so, mangsa yang aku nak tag


ok, yang lain nak join pon bolehhhh! jom!


me and DSLR :)

sangat lah bosan terperap kat rumah nih sorang-sorang!
sooo, adik aku nih kesian agaknye tengok aku keluar bilik masuk bilik,
dah macam orang takde life! sadis kan bunyiknye?
so dia pon

" Ating, Lake Garden!"

ok, aku paham maksud dia nih!
serius shit! aku takde baju nak pakai!
bukak almari, aku main tarik je mane yang aku nampak!
sooooo,
here we come :)

























ok dahhhh!





shoutbox yang best :)

Assalamualaikum :)
hello :)
satu entry sebelum tidor !
so, semua dah tau kan yang shoutbox yang selalu kite gune tuh dah tak free!
(kedekut betoiiiii...)

sebelum nih, aku memang pakai shoutbox yang tuh pon sebab tak payah nak banyak-banyak kali taip nama, url bagai, penat tauuuuu!

sooo, ape kate korang pakai shoutbox yang best nih!







bagi aku, nih lagi best daripada cbox :)

selamat mendaftar :)

Cheritera Hati First Giveaway

Yeaaaaaaahhh, ade giveaway lah!
Jom join jommmm!


*klik banner kat atas kalau nak join!

tadi blogwalking, so, terjumpe lahh contest kat blog Cik Haney nih, so, nak join lahh kan, so, nak tag lagi dua orang kan, so orangnye adalah Farah and Shanana :)

Yang lain, jomlah join! Hadiah menarik menanti anda :)





Mereka :)

aku rindu korang! SUMPAH! ^_^



ayat jepp! buat aku gelak jeeee!

korang-korang! nanti kite pegi jenjalan same-same tauuuu!

Menggileee!

dah lame tak lepak dengan INA and SYIRO! al maklumlah , dyorang muda setahun daripada aku, sooooo, cuti tak same! time skolah dulu lain citeee, hujung minggu boleh jumpe lagi! tapi sekarang memang tak lahh! dua bulan sekali baru dapat jumpe kottt! itu pon kalau memasing cuti!

sooo, picnic lah kejap! Seremban nih dah takde tempat lain dah aku nak pegi!
still tempat yang sameeee! sangat bosan!
bosan bosan pon, KAU pegi jugakkk SHIDAAAAA!
*baling bantal kat diri sendiri*

sebelum bertolak

mata masuk habuk, teros tertutop mate!
and tetibe rase comel sangat gambar nih!
ok shida, teruskan menaip!


aksi ape nih korangggg??

tak yah lebar sangat senyum tuhhh!

awekkkssss!



ina cover something! HAHA

lepas tuh kan, lepas tuh kan, mase on the way nak balek
ina nak tunjuk something dalam phone dia kat syiro!
and suddenly..........

#TEEE PEEEKKKKKKK!#
owhhh, ade 'rezeki' turun dari langit rupanyeeee...!

adehhhh! mutawassitah nihhh..HAHA

yang kelakar sangat-sangat! 'rezeki' tuh jatuh betul-betul atas jari ina, and kat henpon dia!
henpon mahal tuhhhh weehhh!
HAHA, murah rezeki kau inaaa!!
dahlah first time datang sini!
simpan jadik kenangan okehhh!

itulah cerita kami time cuti Gong Xi Fa Cai!
Anda pula bagaimane? 
Kongsikan bersame kami! HAHA


penyalahgunaan laman sosial!

okehh, setelah berpuas hati dengan belog yang comel nih, barulah sedap tangan nih menaip macam-macam!
so now, baru boleh start merapu!

aku memang seorang yang gile dengan social network!
SANGAT!
boleh dikatekan semua laman sosial aku ade! except MySpace! Dulu ade, tapi tak aktif sangat sebab aku tak  paham, itu pun buat sebab aku nak stalk someone! Lepas tuh terus terbengkalai macam tuh jee! Friendster pulakk, aku terlupe password! So, LAGI lah malas aku nak ingat balek!
soooo, inilah yang aku ade!

Skype

tapiiiiiiiiiiiiii, aku still tak paham kenape ade segelintir umat yang menyalahgunakan bende-bende nih! tak yah nak kolot sangat boleh???
k, malas nak cerita pasal hal orang lain, meh nak story satu bende yang jadik kat aku nih!
as you guys know, BFF aku kat UIA, ade dua orang! Sha and Hani! Sooo, selalu contact dengan dyorang through Facebook je! Tapi aku selalu gak layan Twitter! Yang lain pulakk bukak sebulan sekali!

sooo, satu hari tuh, aku bukak segala-galanye serentak! and you guys know whattt!!


nih kat dalam threewordsme!


kat tumblr pulakk!

kat formspring aku!

heyyyyyyy, whatttttthaaaa ??? who is this stupid anonymous? could you pleaseee show up yourself? sumpah macam pengecut! selame aku kenal kawan-kawan aku, dyorang baik jerrr! alahhh, setakat gedik! biase ar! kalau tak gedik bukan pompuan namenyee! aku tak kisah lah this 'stupid anonymous' nih lelaki ke perempuan! tapi sumpah cara kau sangat tak matang! kau tak suka orang lain, pastu kau burukkan social network orang lain! heyyy, face to face lah kalau rase diri tuh betol! 

even if kawan aku tuh ade buat salah dengan kau, ade buat kau sakit hati, buat kau terase, kau slow talk dengan dia tak boleh ekk? ke memang kau suke main cara kotor nih? tak pon kau memang suke tengok aku tambah dosa maki hamun kau? 

seriously what are you saying on my site is TOO MUCH! sooo, please BEHAVE yourself!

dear Hani,
kau tak yah risau, kau tak yah takot! kau ade aku, kau ade sha yang selalu bekap kau! nanti kite carik same-same sape punye keje nih!

soooo, the moral is, don't try this at home, at shcool, at campus, at work!

new look :)

a big thanksssssss to dearest one!
Noor Hafizah!
sebab buatkan nice header, editkan belog yang buruk nih jadik comel!
serius akak sukeeee!


don't worry,
you will get something special from me :)

again, thank youuu
tak sangke akan dapat belog secomel nihhh
nanti lepak lagi ok!
belajar rerajin!
letupkan result SPM pulak ok!

Photoshoot for His Birthday :)

well, mase study week lagi, aku dah fikir macam2 untuk birthday dia nanti!
soooooooooooo, dah puas pikir! penat tau takkk..
aku decide untuk combinekan proposal Dena and idea Sharina!
biase jeeee :)

so, here is it..

on the way ke tempat redup! panas gileee!





deep from my heart :)
definitely for you!

menggila kejappp!

cover ayu!

banggg, pinjam topi yaaa?

phewitttt!

daring sungguh!

time nih la shawl buat hal!

well, I'm going to London!

thanx to my photographerr!

nih komen aku untuk kau!
aku ingat kau photographer sekolah, kau reti amek gambar!
tapi hampehh!
sila belajar lebih mendalam lagi yeee :)
HAHA, btw, thanx luangkan mase layan kerenah pompuan gedik macam aku!


Hanya kerana Emak :'(

since bukan untuk tatapan awam, aku nak muntahkan segala-galanya!
ok, nih untuk mak !

"Mak, sorry kalau Ating tak ikut cakap Mak! Ating tahu! Ape-ape pon keputusan yang datang dari mak ayah akan membawa berkat dunia akhirat dan bahagia selamanya. Ating dah cuba Mak, Ating dah all out cuba untuk menerima seadanya! Tapi Ating tak boleh! Mak, tolong restu Ating yeee, biar Ating carik kebahagiaan Ating sendiri :'(
 
COPYRIGHT@ASHIDAMDANUAR