terSEPIT

" please stop pressure aku tanye pasal pakwe nih semua! "

well, aku dah buat keputusan!
yang mane keputusan nih sumpah takkan menggembirakan sesiape pun!
except ME!
aku tak sekuat Dena!
aku tak setabah Dena!
hati aku tak sekental hati Dena!

sila bagi aku ruang untuk carik kebahagiaan aku sendiri :'(

dear everyone, please understand me

Aku MUDA lagi kan?

minggu yang 16 december tuh, sumpah minggu yang sangat busy!
ade assignment! presentation! semua due date dalam minggu tuh!
well! tau kan perangai aku macam mane!
I'll make sure ape yang aku nak, aku akan dapat!
no matter what! sampai sanggup ponteng kelas UNGS!
so, ape yang aku nak sebenarnyeeee?
aku nakkkk.....on my big day, I'm HOME!

yeahhh! finally! I'm HOME!
and mak cakap boleh celebrate kat rumah dengan kengkawan!
yahooooooo!
aku memang suka bab-bab celebrate nihhh!
so, 17 december, sabtu, pukul 2!
taraaaaaaaaa!


cantekkk takk?

heyyy, it's meee :)

aku memang jemput semua! dari kawan sekolah, budak UIA, sampai lah kat PPINS! memang aku nak penohkan rumah aku tuh! mulanye aku rase tension sangat sebab ramai cakap nak datang tapi semua cancel last minit! aku dah risau lah kan! sebab melambak makanan kat rumah tuh! kang membazir plaaakk!

thanx aisyah and efy!

ekha mok-mok yang comel :)

thanx hani, marissa and ida!

kawan-kawan UIA :)

ingatkan nih jer yang datang, aku macam dah nak nangis dahhh! ye la!bape kerat jer kotttt!

sampai sekarang still contact! sayang kau putek!

aku ingatkan takde siape dah datang rumah aku, memang down gileeee!
sekali tibe-tibe, aku tengok budak-budak nih dok bersepah depan rumah aku!
thanx for the surprise :)

wehhhh, tenkiuuuu sebab datang!
sayang korang sesangat lahhh!
BROGA k lepas nih~~

menceriakan hari ku :)

ekha tengok ape tuh sayang?hehe

jahat lah dyorang nihhh! HAHA

thanx semua sudi datang walaupun semua penat!

comel laaa :)

budak kecik datang! sukeeee! thanx bagi shawl :)

i love this part!
sebenarnye tengah nervous tau time nihhh!


ok, HANI! thanx sebab sudi datang rumah aku 'AWALGILE!' thanx sebab banyak tolong aku kat dapor! huhu! serabot gileee kan time tuhhh! thanx jugak bawakkan kek batik! swear aku tak rase secubit pon! Tak sempat! Nanti buatkan lagi ehhh? serius aku happy sangat time tuhhh! thankyouuuu :-*

Aisyah and Efy, terima kasih jugak sudi datang dari jauhh (jauh keee?), lepas tuh tolong kita buat sandwich tuhh! and bagi hadiah tuh! kite sukeeee :) thankyousomuchhh :-*

sooo, berakhir sudah cerita aku! terima kasih semua yang sudi datang! so Alhamdulillah! dah 19 tahun aku hidup! try untuk muhasabah diri sendiri, ape yang dah aku lakukan selama 19 tahun nih? rase macam NOTHING! jadikk, azam baru! I wish to be a good muslimah, a loyal friend, a very nice daughter and a humble servant of Him! May all my wishes come true!
Last thing!

*HAPPY BELATED BIRTHDAY to ME :)*

Ingat shidaaa! kau dah besar! matang sikit boleh? sikit jeee :)

Birthday Surprise for Siti Sharina :)

tak tau lah kau surprise ke takkk kan!
ni jer yang kitorang mampu buat untuk kau!
walaupon kau jauh dari kitorang, tapi tak bermakne kitorang lupe big day kau :)

firstly, sorry kalau kau tak suke hadiah tuhhhh, well, mase tuh tengah jalan-jalan sekitar UIA, then ternampak something yang attractive gileeeee! sebab warne-warni! rasenyeeee boleh buat kau lentokkkk setiap malam! so, kalau rase rindu kitorang, borak-boraklah dengan bende tuhhhhh! sekali KALAU bende tuh balas balek ape kau cakap, aku tak tauuuu! HAHA

btw, kitorang bersengkang mate nak menyiapkan kad special untuk kau!

tuh buku latihan Hani! HAHA

ade love-love lagi tauuu !

sikit lagi nak siapppp!

cover page pon bolehhh

terlupe nak rotate lol!

taraaaaaaaaaaaaa!
nih jer yang mampu T_T
hope you like it ^_^

kitorang memang plan taknak wish bufday kau sebenarnyeeee! sebab kau banyak hutang story dengan kitorang! janji cerita dengan kitorang semuanyee dari alip sampai yaa tauuu! 
so, HAPPY BELATED BIRTHDAY to you!
May Allah bless you always and may your dreams come true!
kitorang tunggu kau kat sini :'(

KEJAP-KEJAP!

lupe nak mention someone yang tolong kitorang!
kalau mesej aku teros oii oii! HAHA!
THANKYOUSOMUCH kattt...
Muhammad Nasri bin Abdul Razali!
dia tuntut hadiah kat aku bulan depan!
taknak bagi bolehh?
HAHA

p/s : ehemmmm, bufday aku pon aku tak update lagi, so kau dikire beruntong sebab kau antare yang pertame masok dalam belog aku yang kosong nih! 

kau jeles takkkk? keh3!
kbaiiii !

My First Entry :)

well, ni blog kedua aku (setelah blog utama dijahanamkan oleh pihak yang tidak bertanggungjawab) nak tau kenape?

ok, kalau boleh cer korang bukak link nih

www.shidalurve7408.blogspot.com

haaaa, dapat tak dapat takkkkkk?
ok, tak taulah kalau ade yang dapat! tapi serious aku tak boleh nak access langsung belog tuh!
nak update pon satu haram tak boleh!
bila bukak link tuh, akan keluar website nih!


ok, aku tak tau ape kejadah Ripway.com nih semuaaaaaa!
swear sedih gile bile blog aku jadik macam nih!
yang paling sadis kenangan aku yang dulu-dulu tuh habis macam tuh jerkkk!
huhu, takpelah, bak kate roomate aku, belog baru, orang baru! HAHA
tak taulah ape maksud dia sebenarnyeeeee!
ok, cukuplah nih sebagai starting untuk belog baru!
k, that's it, Assalamualaikum w.b.t. :)
 
COPYRIGHT@ASHIDAMDANUAR