Wedding Abang Hani ;)

k, penat plan awal-awal, tak ramai yang pergi!
sebab tuh aku tak suke plan awal-awal..
ade jer yang tak kena...
sooo, gerak lepas zohor...
lambat gileeeeeee...




Elyas pulakkkk tetibe buat surprise nih haaa..
mula-mula tak dapat ikutt, muncung sedepa mulut aku..
ye la, siape nak drive? aku? jalan KL nih wehhh...
memang tak laaaa...
sekaliiii...

TARRRRRRRAAAA!
|
|
|
|
|
|
|
|
V


heyyyy awak, thank you lah sudi jadi drebar kite lagi...hihi

kenape nasik aku nampak banyak daripada kau?

peneman dikala keseorangan :)

kumpulan Elite 2, bak kate Pak Su Hani :)

eheeemmm, saje nak merase karpet merah kejappp 

tengok dyorang nihhh..
dahla datang lambat,
sopan sangat datang majlis kahwin orang macam nih,,,
hehe

yeahhhh, finally! the latest one!
aku suke gambar nihhhh, nampak natural...
ade bunga lagi kat belakang tuhhh

*someone missing*

k, thank youuuu semua!
aku suke sebab kite dapat gak berkumpul ramai-ramai akhirnyeeee
thanx Hani sebab invite jemputan nih,
thanks Elyas sebab sudi jadi drebar,
thanks Husra and Nadya sebab teman..

Untuk pasangan pengantin, Hilmi dan Aina, semoga berbahagia menempuhi alam perkahwinan :)

2 comments:

Yana Yoenas said...

kamu pula,bilaaaa??
hahahhaha

Ashida Md Anuar said...

soon, InsyaAllah :)

 
COPYRIGHT@ASHIDAMDANUAR