shoutbox yang best :)

Assalamualaikum :)
hello :)
satu entry sebelum tidor !
so, semua dah tau kan yang shoutbox yang selalu kite gune tuh dah tak free!
(kedekut betoiiiii...)

sebelum nih, aku memang pakai shoutbox yang tuh pon sebab tak payah nak banyak-banyak kali taip nama, url bagai, penat tauuuuu!

sooo, ape kate korang pakai shoutbox yang best nih!







bagi aku, nih lagi best daripada cbox :)

selamat mendaftar :)

2 comments:

EZAD AMIR said...

fibox much better kot..

hamzah ian said...

haha.. tinggalkan yg lama, busuk ni pun ok gak, siap ada ping lg

 
COPYRIGHT@ASHIDAMDANUAR