ade lagi tak next time agak-agak? #ehhh

k, aku dah bosan tahap gaban dok kat UIA nih...
selalunye hujung minggu aku balek, Hani pulak pi dating, Sha dah sah-sahlah dengan Riri dia tuh kannn..

soooo, minggu nih aku tak balek! macam tak percaye kann
wootttt! Final nak dekat kottt! 
Tapi, kebetulan kan hari pekerja jatuh time weekdays, ape lagi!
aku tak kira, aku kena keluar jugak dari UIA nih...
so, here we gooooo

janji nak keluar pukul 2, aku dah siap pukul 1.45, pukul 3 baru dyorang jempot aku kat mahallah,
janji Melayu memang begini T_T

k, Elyas pon lambat! so ni lah kerja kitorang!

Mula-mula pergi Jusco, bajet nak makan big apple jeeee, big apple jeeee!
sekali masing-masing semua kebulur, lapar bagai!
so, makan kat KFC :)


aku suke gambar nihhhh! nih tak edit pon tauuuuu!

driver aku yang sangat sporting, Encik Elyas :)

tengok pinggan kat sebelah tuh, aiyoooooo =,="

lepas tuh kan, bajet nak pergi taman layang-layang, dah nak gerak dah nih,
tapi tetibe hujan lebat gileeeee, so memang tak lah nak photoshoot kat sane!
hasrat Hani yang tak kesampaian, kesian Hani! haha

tapiiiii, naseb baek driver aku tuh tak busy, dia pon ajak pergi Wangsa Walk.
Masing-masing punya selera tinggi-tinggi! Sorang nak karok, sorang nak main bowling, sorang nak tengok wayangggg! aiyoooo maaa appaaaa! Mane satu nak buat nih??

k, masing-masing menyumbangkan suare except meeeeeeee!
aku menyanyi bila sorang-sorang dalam kereta dekat highway!
tapi sebelum tuh, kitorang maen game dulu!
taraaaaaaaa!

muke Elyas yang bersungguh-sungguh nak kalahkan aku!
lek lu derrr :)

we enjoy playing the game! I loikeeee!
kitorang maen 2 kali kottt! sebab aku tak puas kalahkan dia! HAHA

Yang si Wani nih mungkin nak lepas tension kot,
main ketok-ketok! HAHA

kat escalator pon sempat kan shidaaaaa?

then, lapar, teros dinner kat situh jugakkk!
tak larat kot!
seharian berjalan!

Pandai jugak Elyas nih amek gambar...keh keh keh!

yeahhh, thanx korang sudi teman aku keluar jalan-jalan!
sayang korang!

and thank you so much to you Elyas! Sebab bawak kitorang jalan-jalan, pusing-pusing area Gombak nihhh!
Aku puas dapat keluar have fun dengan korang!
Ade lagi tak next time agak-agak? #ehhhh?





No comments:

 
COPYRIGHT@ASHIDAMDANUAR