najiy yang gile!

sebenarnye, dia dah banyak kali ajak aku keluar
dan dah banyak kali jugak aku tolak..
sorry lah ye najiyyyyy :)

tapi hari nih aku nak tunaikan janji aku lah kat kau kan..
tapi sedih, planning kite tak menjadi
bowling pon entah kemane!
tapiiiiiii, thanx lah belanje aku tengok Adnan Sempit 2!
Nak menangis aku tahan gelakkkkk!

pilih lagu indon keeee? HAHA

sempat lah jugak cari loket huruf A, should be S tapi dah takde stok!

lunch timeeeee :)

kesian kau kannnnn!
dah biase bawak auto, kene plak bawak kancil aku yang manual tuh!
dahla kancil, manual, lembap pulak tuhhh
maaf sekali lagi yeeee =,="

lepas tengok wayang najiy ajak lepak city park!
haaa, tengok gambar ape yang najiy amekkkk!





muke aku mintak kaki


anak dara sape tuh kau amek najiyyy?


nihh pon najiy amekkk!

haaa, sebenarnye kitorang terdengar perbualan pasangan pengantin nih dengan pak guard yang jage tempat nih...
wehhh, kejadah ape dowh tempat nih tak boleh amek gambar untuk gambar perkahwinan???
kesian kotttt, dyorang dah pakai cun-cun, make up tebal-tebal!
sekali kena halau dengan pak guard!
serius tak patot!
budak-budak main basikal kat sini pon habis kene halau jugak dengan pak guard!
sumpah aku tak paham!
bukan ke nih tempat awam?
dyorang bukan buat benda jahat ponnnnnn >_<

kitorang siap bace bende nih lagi!
takde pon "Dilarang bergambar bagi mereka yang memakai baju pengantin!"
LOL!



RANDY PANGALILA! haha

sumpah time nih muke aku teroksssss gileeeeeee!
berpelohhhhhhhhh!

lepas tuh, akak aku call suruh pegi amek dia kat tengah jalan sebab kereta dia tak boleh start tetibeeee!
lepas tuh temperature naek mendadakkkk!

Najiy, thanksss for everything tauuu!
Nanti kite lepakkkkking lagi :)
ade satu ayat dia yang buat aku ingat sampai bila-bila

"sekali sayang selamanya sayang. Sebab tu aku tak sayang kau! haha!"

ayat dia nih buat aku fikir, jangan sesenang nak sayang orang!
sekali kau dah sayang, haaaaaaa, sampai tua nanti pon belum tentu kau boleh lupe!

*ok, aku tak study satu ape pon! padahal assignment dah berderet nih wehhhhhh!


1 comment:

Hani92 said...

apesal muka kau nampak sunburn?gelap gileeee.....

 
COPYRIGHT@ASHIDAMDANUAR