a day without you

dah berape kali dah cancel nih, 
aku pon tak paham ape sebenarnye yang jadik
nak kate aku yang tak paham bahase, aku setuju je ape yang dia cakap
tapi kalau dah 3-4 kali janji habes semua eh cancel, 
lembu yang nak kene sembelih pon boleh hilang nervous tau takkkk!
akibat ke'tension'an yang melande ni lah mendorong aku membeli bende nihhh
|
|
|
|
|
|
\/

sumpah kali pertame beli kasut kaler nihhhh

ok, bukan ini yang aku nak cerita sebenarnyeeee!
kalau aku cakap aku desperate, mesti ade yang cakap aku nih tak tau malu!

ok, bukan pasal nih jugak aku nak cakap!
aku sebenarnyeeee kannnn...sebenarnyeeee kan...akuuuuu..
hurmmmmm...
when I saw you had a girlfriend, I felt that I was dying!
but I know, she was not the real one to you.
because I am the one that should be in your life
BUT...
there was something between us which I can't find out what it is
why do I insist with you?

To be honest, 
I don't want to keep being the girl that keeps crying about the same things
I'm tired of trying
And you know what?
YOU REALLY HURT ME

why can't everything just work out?
deep from my heart
I wishhh.............
I...
could...
FORGET YOU.


No comments:

 
COPYRIGHT@ASHIDAMDANUAR